Din dragoste pentru muzica de calitate si petreceri reusite

Dj Nunta-Dj Botez-Dj CryssCe senzatie minunata atunci cand petrecerea ta este grozava, toti invitatii se simt excelent, iar organizarea este 100% de calitate. Cum e ca la nunta, la botez sau la orice alt eveniment, toata lumea sa danseze si sa simta cu adevarat atmosfera vesela? Cum e sa poti asculta orice piesa doresti si sa ai parte de o varietate de genuri muzicale?

Toate acestea sunt posibile cu ajutorul unei echipe profesioniste de Dj care sa asigure o sonorizare formidabila.Echipa Dj Cryss iubeste sonorizarea de calitate si o ofera tuturor clientilor in cadrul unor servicii cu o prestanta deosebita. Echipa noastra este formata din Dj cu experienta si talent, iar portofoliul nostru este bogat in organizarea unei game largi de evenimente, incepand de la nunti si botezuri pana la petreceri private sau petreceri corporate. Detinem echipamente de ultima generatie si personalul potrivit, pasionat de munca sa.

Serviciile unui Dj sunt foarte flexibile, adaptabile in functie de preferintele si nevoile tale, totul se stabileste alaturi de client, bineinteles daca acesta doreste sa se implice. In cazul in care doreste sa lase totul in mainile expertilor, noi ne vom ocupa de fiecare aspect pentru un eveniment cu o sonorizare foarte buna si un pachet de lumini sau iluminat arhitectural de exceptie. Fie ca este vorba de Dj nunta, Dj botez sau Dj pentru petreceri de orice gen, serviciile noastre de sonorizare nunta, sonorizare evenimente indeplinesc cele mai inalte exigente. Pentru mai mute detalii, va rugam sa ne contactati.

Website: www.djcryss.ro

E-mail: djcryssmix@yahoo.com

Telefon: 0767.55.22.77 / 0724.973.459