NOU: Masca DJ iluminata – LED

Avem placerea sa va prezentam cea mai noua si in acelasi timp deosebita „inventie” in domeniul organizarilor de evenimente, sonorizare, efecte si jocuri de lumini, dj si iluminat arhitectural. Ei bine, va prezentam MASCA DJ ILUMINATA – LED (RGB)! Este o bijuterie ce incanta ochiul oricarui invitat la petrecerea dumneavoastra si are ca si rol principal ascunderea cablurilor, standerelor, prelungitoarelor inestetice si a altor elemente ce fac obiectul setup-ului unui dj de nunta sau dj de evenimente in general.

Aceasta MASCA DJ ILUMINATA se poate colora in orice culoare, astfel incat sa se incadreze perfect in decorul locatiei si/sau tematica evenimentul dumneavoastra.

Pretul de inchiriere al unei astfel de masti este de 50 euro/eveniment si beneficiaza de transport si montaj gratuit din partea echipei Dj. Crysss Events.

In functie de pachetul de sonorizare ales pentru evenimentul dvs, pentru un impact cat mai mare asupra publicului, va recomandam si unul din pachetele EXTRA de lumini. Toate aceste pachete, impreuna cu o varietate impresionata de servicii va sunt prezentate in detaliu pe site-ul nostru: www.djcryss.

Pentru orice detalii suplimentare va stam la dispozitie:

0767.55.22.77 / 0724.973.459 / djcryssmix@yahoo.com

verdealb albastru majentagalbenroz