COLABORATORI

Taraful Cleante
Diana Matei
Silviu Biris
Dj Cryss si Catalin Maruta pe hepilica

Dj Cryss si Catalin Maruta pe hepilica

Dj Cryss si Nicu Paleru

Dj Cryss si Nicu Paleru

Dj Cryss si Diana Matei

Dj Cryss si Diana Matei

Dj Cryss si Pepe

Dj Cryss si Pepe

Dj Cryss si Mihai Morar (Radio ZU)

Dj Cryss si Mihai Morar (Radio ZU)

Dj Cryss si Daniel Buzdugan (Radio ZU)

Dj Cryss si Daniel Buzdugan (radio ZU)

Dj Cryss si Razvan Popescu (Radio ZU)

Dj Cryss si Razvan Popescu (Radio ZU)

Dj Cryss si Alb Negru

Dj Cryss si Alb Negru

Dj Cryss si Delia Matache

Dj Cryss si Delia Matache

Dj Cryss si Ionut Dolanescu

Dj Cryss si Ionut Dolanescu

Dj Cryss si Sanda Ladosi

Dj Cryss si Sanda Ladosi

Dj Cryss si Florin Petrescu

Dj Cryss si Florin Petrescu

Dj Cryss si Mihai Napu (solist vocal)

Dj Cryss si Mihai Napu (solist vocal)

Dj Cryss si Sandel (Fratele Andrei

Dj Cryss si Sandel (Fratele Andrei)

Dj Cryss si Tavi Colen

Dj Cryss si Tavi Colen

Dj Cryss si Alexandru Arsinel

Dj Cryss si Alexandru Arsinel

Dj Cryss si Petrica Matu Stoian

Dj Cryss si Petrica Matu Stoian

Gabriel Cotabita

Gabriel Cotabita

Silviu Biris

Silviu Biris

Marian Cleante (violonist), alaturi de Jeffrey Franks (Seful delegatiei FMI in Romania)

Marian Cleante (violonist), alaturi de Jeffrey Franks

Organizez urmatoarele evenimente:

Nunta
primul dans mars pentru meniu tortul miresei jarteaua hora miresei
Botez
primire ambientala taiatul motului moment ursitoare muzica de petrecere slagare
Petrecere aniversara
primire invitati muzica diversificata dj cu experienta momentul tortului party all night long

Petrecere privata
gasire restaurant muzica variata efecte de lumini masina de fum instalatii de lasere
Petrecere corporate
receptie invitati decernare de premii inmanare diplome ultimele hituri distractie maxima
Baluri, banchete, receptii
primire ambientala momente speciale prezentare eveniment premiere concurenti concurs miss

Impresiile dumneavoastra:

Andreea & Florin: "Am avut nunta pe 10 May 2008 la Restaurantul Riviera si am optat pentru dj, ca formatia era cu mult peste bugetul nostru alocat pentru muzica. La recomandarea unor prieteni l-am ales pe Dj. Cryss, care a fost foarte prompt si in doua zile am incheiat contractul. La nunta a fost UN VIS!!! Exact asa cum ne doream, muzica buna si dans pana dimineata cand am cedat fizic :) Va recomand cu incredere echipa lui pentru stim sigur ca sunt foarte foarte buni in ceea ce fac! MULTUMIM!"

Larisa Mihalache: "Vreau sa va multumesc foarte mult baieti pentru clipele minunate de la nunta noastra (spun clipe pentu ca eu sincer nici nu am simtit cat de repede a trecut)! Am primit numai telefoane si mesaje cu laude la adresa voastra si am dat si nr de telefon unor prieteni pentru o nunta la anul in vara (PS: sa le faceti pret bun ca vin din partea noastra :) 21.06.2008 - Imperial Ballroom"

Armand Constantin: "Scurt si la obiect: PROFESIONISTI pana la capat! Multumim frumos si tinem legatura pentru botez! 02.08.2008 - Turabo Ballroom - Pipera"

Ank Neacsu: "Cele mai reusite party-uri si concerte la care am fost, la care am cantat sau la care am participat!!! Dj Cryss it's the best!!! Rar am intalnit o muzica buna la nunti, botezuri... si nu numai! Cryss stie exact ceea ce trebuie sa "puna"! Sunt happy ca si- a facut timp si pentru mine, si a reusit intr-un final sa isi "aranjeze" evenimentele asa incat sa poata veni si la nunta mea! Din punctul asta de vedere, voi fi linistita! Vi-l recomand cu palcere pt. k este foarte profi! :)"

Daniel Buzdugan: "Dupa parerea mea este un profesionist si poate transforma o mica petrecere intr-o mega petrecere senzationala! ... Va recomand cu mare drag acest Dj si echipa lui!" - 21.03.2012 (Radio Zu)

Pepe: "L-am cunoscut pe Dj. Cryss la un eveniment in 2005, iar de atunci si pana in ziua de astazi am participat la nenumarate evenimente fericite, atat cu el si echipa lui, cat si cu Tarful Cleante, pentru care stiu ca asigura partea de sonorizare si lumini! Toate au decurs intr-un mod foarte profesional iar rezultatul final a fost cel scontat: Aplauze, tocuri rupte de la dans si fericirea pe chipul invitatilor. Va recomand cu incredere echipa Dj Cryss Events ! ..." - 18.02.2012 (Hanul Voievozilor)

Silviu Biris: "Recomand cu toata increderea colaborarea cu Dj Cryss bineinteles pentru profesionalismul sau si aparatura performanta,spectacolul pe care-l ofera ,atmosfera de neuitat,dar cel mai mult pentru calitatea umana de care da dovada la lucru. Rabdare,maleabilitate,prezenta,calitati din ce in ce mai rare rare in show-bizz." - Tot timpul

Gabriela Popa: "Am optat pentru pachetul de servicii full (sonorizare + dj + foto + video) de la Dj Cryss Events si acum, la doua saptamani dupa eveniment, cand am intrat si in posesia DVD-urilor, va spun ca ma bucur din tot sufletul ca am fost la cea mai frumoasa nunta din viata mea, in calitate de mireasa. Va recomand aceasta echipa de profesionisti. Multumim mult! Gabi si Ionut Popa" - 15.08.2009 - Turabo Ballroom

CARMINA: "Va recomandam dj Criss pentru cele mai importante evenimente ale dumneavoastra. I-am ales de prima oara de cand am aflat de ei si am fost foarte incantati de alegerea facuta pana la finalul evenimentului. Sunt o echipa serioasa, prompta si, in primul rand, profesionista. Nu veti regreta alegerea facuta!" - 23.07.2011 - Slatina, Olt

Sandra: "Intreaga echipa este una de succes!intotdeauna \"pe faza\" spontani,atenti,cu adevarat profesionisti!multumim Dj Cryss pentru indeplinirea dorintei de a avea cele mai frumoase petreceri!"